Skoči na vsebino

PROMOCIJA

Vabimo vas, da ob vaši odločitvi k odličnosti stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali. Brezplačno vam nudimo:

 • Predstavitve modela EFQM in postopka PRSPO (potrebujete približno 1 uro vašega časa). Ob tem boste izvedeli kako je model EFQM zgrajen, kakšne so koristi modela EFQM za organizacije, kakšna je njegova dodana vrednost in kako stopiti na pot poslovne odličnosti ter se prijaviti na ocenjevanje državno nagrado za poslovno odličnost.
 • Predstavitev koristi modela EFQM (potrebujete približno 1 uro vašega časa). Tu vam predstavimo konkretne zgodbe uspešnih organizacijah iz Slovenije in tujine, ki so vpeljali model EFQM in po njem živijo.
 • Predstavitev možnosti izvedbe samoocene v organizaciji (potrebujete približno 20 minut vašega časa).
 • Model EFQM kot sopotnik pri vpeljavi sprememb (digitalizacija, reorganizacija, sprememba načina dela in poslovanja).
 • Ponujamo vam tudi možnost brezplačnih delavnic (potrebujete približno 1 uro vašega časa), kjer vam preko raznolikih vaj predstavimo model poslovne odličnosti na primeru in s primerjavo vaše organizacije.
 • Predstavitev prilagodimo lahko vašim potrebam in časovni razpoložljivosti.

Za več informacij pa vas vabimo, da nas pokličete na tel. št. 041/721 470 ali 01/2442 715 ali nam pošljete vaše povpraševanje na e-naslov: prspo.mirs(at)gov.si in z veseljem vam bomo pomagali ter stopili v kontakt z vami.


DOGODKI:

 • EFQM Forum 2018 - Symphony of Excellence (Simfonija odličnosti), 18. - 19. oktober 2018 Dunaj, Avstrija, Hofburg. Forum bo letos potekal v spremenjenem formatu. Prvi dan bo potekal skupni del konference, drugi dan pa bo razdeljen v štiri pomembne vsebinske sklope, vsak prijavitelj, pa si ob prijavi izbere želeno vsebino za drugi dan.

  Celoten program, govorci, prijavljeni, lokacije in vse druge informacije glede dogodka so vam na voljo na spletni strani Forum EFQM. Prijave na forum so že odprte in do 30. Junija 2018 lahko izkoristite »early bird« cene. Forum EFQM 2018 je tokrat zares blizu nas, in je tako izjemna priložnost za vašo udeležbo in mreženje z odličnimi organizacijami ter spoznavanje novih pristopov, idej in dobrih praks. Za vse, ki imate interes za udeležbo, vljudno vabljeni k prijavi! Več informacij glede dogodka je že objavljenih na spletni strani Forum EFQM.

 

 • Od sistema vodenja kakovosti do odlične organizacije - Kako lahko izboljšamo koristnost in uspešnost sistema vodenja kakovosti, 25.10.2018 - več informacij dobite pri SIQ.

 • Oblikovanje vaše poti v odličnost - EFQM licenčno usposabljanje, 12. -13.12.2018 - več informacij dobite pri SIQ.

 • 3- dnevno usposabljanje notranjih ocenjevalcev v organizaciji (Vaša pot v organizacijsko odličnost) - 3-dnevno EFQM licenčno usposabljanje, termin izvedbe se določi po dogovoru z organizacijo, saj se usposabljanje izvaja v sami organizaciji (ang. in-house). Usposabljanje je zasnovano tako, da je organizacijam v pomoč pri načrtovanju, upravljanju in podpiranju procesa izboljšav prek zbiranja informacij o trenutnem stanju, uporabe samoocenjevanja za prepoznavanje prednosti in priložnosti za izboljšave, določanja prednostnih aktivnosti in načrtovanja ter upravljanja projektov izboljšav. Več informacij vam je na voljo pri SIQ.

NE SPREGLEJTE

 • E-verzija celotne brošure Model odličnosti EFQM, v slovenskem jeziku, vam je dostopna preko klika na spodnji EFQM logo. E-verzija ni namenjena nadaljnji komerciani uporabi. Slovensko verzijo je brezplačno omogočila javna agencija SPIRIT Slovenija.

 

Slovesnost ob podelitvi nagrad