Skoči na vsebino

JAVNA NAROČILA

430-22/2012 Dobava in namestitev opreme v okviru projekta Infrastruktura meroslovnega sistema - Materiali
Datum objave: 01.10.2012
Rok za prejem ponudb: 10.10.2012 do 10:00
Izdajatelj: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad Republike Slovenije za meroslovje
Status: Veljaven razpis(objavljen)
Kontaktna oseba:
Razpisna dokumentacija:

Razpisna dokumentacija

 

Razpisano sredstev:
Drugi podatki:

Objava na spletni strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: http://www.mgrt.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/javna_narocila/?tx_t3javnirazpis_pi1[show_single]=936

 

Vprašanja in odgovori:

  1. Vprašanje1: Spoštovani,Sprašujemo Vas ali veljajo dokumenti referenčna potrdila naročnikov iz prejšnje oddane ponudbe? Ali nam jih boste vrnili, da jih lahko priložimo k novi ponudbi ali pa boste upoštevali potrdila iz oddane ponudbe?   Odgovor1: Ponudnik mora predložiti vsa ustrezna referenčna potrdila za referenčne posle, ki jih bo navedel na obrazcu 6 - seznamu izvedenih enakovrstnih storitev, lahko pa predloži kopije potrdil, ki jih je predložil v prejšnjem postopku.  
  2. Vprašanje2: V tehnični specifikaciji za avtomatsko električno talilno peč ni navedeno želeno število mest oz. število vzorcev, katerih obdelava poteka hkrati. Električne talilne peči namreč obstajajo v eno- ali večmestni izvedbi. Mešanje vzorca z rotacijo lončka med nagibanjem, kot je navedeno v tehnični specifikaciji je značilno za enomestni sistem, pri večmestnih sistemih mešanje (običajno) deluje na principu nagibanja lončka. Z ustrezno oblikovanim lončkom sta sicer oba načina enako učinkovita. Prosimo za pojasnilo glede želene izvedbe talilne peči.   Odgovor2: Ponudnik lahko ponudi električno talilno peč v eno- ali večmestni izvedbi. 
Nazaj