Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

 

Uredništvo

 

Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili strokovnjaki Urada RS za meroslovje posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in upravnih procesov našega urada in širše državne uprave.

Glavna in odgovorna urednika: Damjan Krašovec in mag. Dominika Rozoničnik.
Skrbniki spletnih strani po strokovnih področjih dela Urada RS za meroslovje:

 

Pravica uporabe

 

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir naveden Urad RS za meroslovje.

 

Prevzemanje odgovornosti

 

Urad bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušal zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Urad si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Niti Urad RS za meroslovje, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani urada, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno edelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.

 

Spletne strani Urada RS za meroslovje vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti urada, zato urad ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

 

Tehnološka izvedba

 

Tehnološko izvedbo je zagotovil Direktorat za e-upravo in upravne procese v sodelovanju s podjetjem Agenda d.o.o. iz Maribora.